Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. KASTY s.r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá KASTY s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSS

Blog

THE MINDSET TOUR 2020

28. 12. 2019
THE MINDSET TOUR 2020 je série veřejných přednášek v České a Slovenské republice, na kterých Jiří Kastner nabízí prostor k sponntání diskuzi nad tématy, které se staly bestsellery jeho přednášek a nebo jsou naopak naprosto nové. Kapacita přednášky je omezena. Cílem je, aby každý odešel z přednášky bohatší o novou inspiraci, jak své aktivity i vnímání vlastních možností posunout opět na vyšší PROFI úroveň. Přednášky jsou designované především pro prostředí byznysu, podnikání, managementu, pedagogiky a sportu,  ve kterých Jiří Kastner pracuje nejčastěji. Dle minulých zkušeností si inspiraci a především nové informace najde v přednášce každý, koho láká profesionalita a profesionální. První přednáška THE MINDSET TOUR 2020 je připravena na 10.3.2020. (VŠEM Praha)

Archiv blogu

Reference

ECONOMIA HOSPODÁŘSKÉ NOVINY

ZUZANA HEJNOVÁ ATLETIKA

ROBERT ŠKALOUD TECH-LIT

Rychlý kontakt

Facebook
Twitter
In

Mgr. Jiří Kastner, MBA
+420 603 82 82 42


Klíčová slova mé práce

  • Mentální trénink
  • Psychologie výkonu a úspěchu
  • Vzorce úspěchu
  • Sport, Golf, Trenér
  • Business, Byznys
  • Management
  • Leaderment
  • Leadership

Vzorce úspěchu

  • Jaké hodnoty ovládají Váš život ?
  • Jakým hodnotám věříte?
  • Jaké hodnoty vytváříte a předáváte?
  • Jaké výsledky od sebe očekáváte?

© 2020, JIŘÍ KASTNER – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑